Language:
Menu

Case report forms

Wij werken op het TCC met zowel papieren, als elektronische case report forms. Onze case report forms stimuleren u en uw medewerkers om de data systematisch, nauwkeurig en op gestandaardiseerde wijze te verzamelen en vast te leggen.

Wanneer u elektronische case report forms gebruikt, kunnen u en uw medewerkers overal ter wereld data invoeren via een computer. De data worden direct naar de studiedatabase verstuurd, via een beveiligde internetverbinding. Dit betekent dat u, de datamanager en andere geautoriseerde personen de voortgang van de studie voortdurend kunnen monitoren in alle centra.

Onze elektronische case report forms zijn gebruikersvriendelijk en bevorderen een hoge mate van kwaliteit van de data. Ze zijn geschikt voor zowel single-center als multi-center studies. Naast het ontwikkelen van elektronische case report forms, verzorgen wij ook training en back-up assistentie aan onderzoekers en hun medewerkers bij gebruik en invoering van kwaliteitsmanagement procedures.

Wij hebben op het TCC ook een systeem van papieren case report forms ontwikkeld. De duidelijke en gestandaardiseerde lay-out van deze formulieren zorgt ervoor dat de data zorgvuldig worden opgeslagen en nauwkeurig in de database kunnen worden ingevoerd. Wij kunnen ons systeem zo aanpassen dat het voldoet aan de eisen van uw klinische studie.

Ook hebben wij ruime ervaring met het gebruik van scanbare case report forms bij klinische studies. Deze zorgen ervoor dat een grote hoeveelheid data op een efficiënte en nauwkeurige manier in de database ingelezen kunnen worden. De scanbare case report forms worden vaak gebruikt voor vragenlijsten die door studiedeelnemers ingevuld dienen te worden. Wij kunnen het ontwerp, het printen en de verspreiding van automatisch leesbare en de traditionele case report forms voor u regelen, evenals het scannen ervan en de traditionele data entry.